Wie is Arjan Ligthart

Ondernemer uit Schagerbrug stelt zich voor

Arjan is geboren (1971) en opgegroeid in Schagerbrug. Op school gezeten in Schagerbrug-Schagen-Den Helder en Alkmaar. Hij woont al jaren samen met Rachel. Hij is eigenaar van Arli B.V., een metaal constructiebedrijf gespecialiseerd in machine- en apparatenbouw.

Daarnaast exploiteert Arjan een caravanstalling en een machineverhuurbedrijf. Hij beschikt door meer dan 23 jaar ondernemerschap over een enorme kennis die hij graag deelt met anderen.

Arjan is sinds 2002 lid van de VVD. Hij heeft meer dan 10 jaar in het lokale bestuur gezeten o.a. als voorzitter van de Afdeling Zijpe en van de afdeling Schagen.

Verenigingsmens

 Arjan Ligthart is een echt verenigingsmens. Naast zijn lidmaatschap van de VVD is hij lid van de Paasvee Vereniging, de lokale ijsvereniging, de motorclub, de autocrossclub, de Solexclub, de KNSA, Stichting Oom, de Metaalunie, de lokale bedrijvenvereniging en 2 schietverenigingen. Daarnaast heeft hij zich binnen de dorpsraad nog ingezet voor de Glasvezelcommissie en is hij actief voor de Fietsersbond Noord-Holland.

 Als hobby gaat hij graag autocrossen, op de tandem door de Noordkop fietsen en maakt hij samen met Rachel buitenlandse reizen op de motor.

 Arjan is een maatschappelijk betrokken liberaal, wars van overbodige regelgeving en betutteling. Hij gunt een ieder de vrijheid om zich maximaal te ontwikkelen, vanzelfsprekend zonder anderen te belemmeren en geniet van mensen met lef, creativiteit en humor

Als u denkt dat er meer ondernemers in de diverse besturen moeten en met name de Provinciale Staten stem dan op mij.

Contact gegevens; I: www.ligthart.nl E: info@ligthart.nl Tel: 06 53508381 Adres: Nijverheidsweg 29 1751 HG Schagerbrug